• Nederlands

Wouters Totaal Afbouw.

Wouters Totaal Afbouw

MVO, Verduurzaming

Opdracht: Verduurzaming
Locatie: Amersfoort, Nederland
Status: Oktober 2018 – lopend
Opdrachtgever: Wouters Totaal Afbouw

Informatie over bedrijf:
Wouters Totaal Afbouw is sinds 1960 actief in de afbouwbranche. Het eerste contact met deze klant werd gelegd tijdens een presentatie die Geert Jan Prins van Will2Sustain mocht verzorgen voor de Nederlandse Ondernemingsvereniging voor Afbouwbedrijven (NOA).

Wouters Totaal Afbouw is actief in de bouwsector en beheert het afbouwproces voor haar opdrachtgevers. Haar visie is leidend zijn in de afbouw door slimmer te ondernemen. De strategie is om dit te bereiken door efficiƫntie te creƫren in een vernieuwend bouwproces met hun partners. De vijf pijlers hierin zijn innovatief, transparant, deskundig, ervaring en capaciteit.

Omschrijving:
Will2Sustain begeleidt Wouters Totaal Afbouw stapsgewijs bij het gestructureerd invoeren en beheren van een managementsysteem gestoeld op de principes van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Hierbij zetten we allereerst onze organisatiescan, de MVO Voorzet in, en ook passen we de duurzaamheidscan gebouwen toe op het pand van Wouters Totaal Afbouw in Amersfoort. Vanuit de uitkomsten van deze inventarisatie kijken we samen met de opdrachtgever naar logische vervolgstappen om concreet de organisatie te verduurzamen.


Visit Website