• Nederlands

Kwekerij Hoekert B.V..

Kwekerij Hoekert B.V.

MVO

Opdracht: Verduurzaming
Locatie: Wezep, Nederland
Periode: maart 2018 – lopend

Status: lopend
Opdrachtgever: 
Kwekerij Hoekert B.V.

Kwekerij Hoekert BV is een plantenkwekerij in Wezep. Er worden tuinplanten gekweekt van hoogstaande kwaliteit. De klanten zijn tuincentra, bouwmarkten, patek philippe calatrava replica watches en grootwinkelbedrijven, waarbij men vooral gericht is op de impulsaankopen van de consument. Hierbij staan professionaliteit, prestatiegedrevenheid en innovativiteit centraal. (Bron: website kwekerij Hoekert B.V.).

Het bedrijf blijven doorontwikkelen door middel van moderne teelttechnieken een interessant sortiment te kweken. Daarmee gebruik makend van automatisering en mechanisering.
Tevens gebruikmakend van productvernieuwing door middel van veredeling en bescherming van verkregen rassen. In de eerste plaats de calluna vulgaris lijn.

Omschrijving:

Het doel van dit project is het verduurzamen van Hoekert en het energie neutraal maken van het bedrijf. Het verminderen van het gasverbruik heeft de prioriteit.

Daarnaast zal Will2Sustain methodieken beschikbaar stellen aan Hoekert waarmee beter inzicht komt in de huidige duurzaamheidsstatus van het bedrijf, waaronder o.a. de duurzaamheidsscan voor gebouwen en de energiescan.


Visit Website