Will2Sustain faciliteert discussie over verduurzaming voor DORZ!

Posted on 9 mei 2014 · Posted in Overige

Uitnodiging Ledenvergadering DORZ

DORZ bestaat inmiddels 2 jaar en heeft al verschillende succesvolle activiteiten georganiseerd, waaronder de MVO Prijs Regio Zwolle 2013. Wezenberg Transport B.V. uit IJsselmuiden is hiervan de winnaar geworden. Op dinsdagmiddag 13 mei zijn we bij hen welkom voor de ledenvergadering van DORZ om over hun succesvolle aanpak te horen.
Op deze middag zal Geert-Jan Prins van Will2sustain een inspirerend verhaal houden over zijn werk en ervaringen. Geert-Jan heeft jaren in Afrika gewerkt en dit was zijn inspiratie om met Will2sustain in Nederland te starten.
Nieuw dit jaar is een pitchronde, waarvoor alle deelnemers zich kunnen aanmelden. U krijgt dan 1 minuut de tijd om uw bedrijf, een product of dienst te presenteren. U kunt er ook voor kiezen om een ervaring te delen met de aanwezigen of te vragen naar oplossingen voor een probleem waarmee uw organisatie te maken heeft.

Locatie : Wezenberg Transport
Adres : Veilingweg 1 te IJsselmuiden
Datum : Dinsdag 13 mei
Tijdstip : 15.00 – 17.00 uur
Aanmelden : Marian van Galen, kme.v.galen@wezo.nl

Het programma ziet er als volgt uit:

15.00: Inloop met koffie en thee
15.30: Welkomstwoord door dagvoorzitter Gerard Bosman (voorzitter DORZ)
15.35: Pitchronde door deelnemers
16.00: Korte terugblik op het afgelopen DORZ jaar en toelichting op de plannen van DORZ door Gerard Bosman (voorzitter DORZ)
16.10: Interview met Rogier Verkley (Wezenberg Transport B.V.)
Rogier vertelt over de ervaringen van Wezenberg om hun MVO beleid vorm te geven. Wat hebben ze gedaan om de MVO Prijs te winnen? Hoe zorgen ze ervoor dat duurzaamheid in de hele organisatie doordringt? Welke stappen hebben zij genomen en welke belemmeringen zijn ze tegengekomen?
16.30: Inspiratie door Geert-Jan Prins (Will2sustain)
Geert-Jan is een ondernemer met internationale ervaring op gebied van MVO, hij adviseert nu Nederlandse bedrijven om vorm te geven aan duurzaam ondernemen. Beide onderdelen worden toegelicht in zijn inspirerend verhaal voor ondernemers uit de regio Zwolle.
17.00: Borrel en mogelijkheid tot netwerken

Deze bijeenkomst wordt mede mogelijk gemaakt door Natuur en Milieu Overijssel in het kader van het MVO loont programma. Het programma wordt mede mogelijk gemaakt door een subsidie van het ministerie van Buitenlandse Zaken.