Will2Inspire bijeenkomst Kuster Groenlo

Posted on 19 augustus 2019 · Posted in Will2Inspire

Datum:                                              7 november 2019

Tijd:                                                    10:30 – 13:00 uur, inclusief lunch

Kosten:                                              75 Euro excl. BTW per deelnemer

Aanmelden:                                    uiterlijk 31 oktober 2019 door e-mail te sturen naar Geert Jan Prins

Maximaal aantal deelnemers:  30

De tweede Will2Inspire bijeenkomst van 2019 wordt gehouden bij het nieuwe, multifunctionele, ‘tank’station van Kuster, Noordgang 8 te Groenlo. De inloop met koffie en koek duurt tot 10:45. Geert Jan Prins zal de aftrap verzorgen en vervolgens heet directeur Paul Kuster de aanwezigen welkom. Jan Pieter de Wilde verzorgt vervolgens een presentatie over de filosofie achter dit innovatieve ‘energiepunt’ en het duurzaamheidsbeleid van Kuster en er is direct daarop ruimte voor discussie met de gastheren.

Vervolgens gaan we naar buiten om een rondleiding te krijgen over het gehele perceel en gaan we daarna naar binnen zodat u plenair indrukken kunt delen en vragen kunt stellen aan de gastheren.

We sluiten af met een gezamenlijke lunch. Het tijdstip van de Will2Inspire bijeenkomsten is bewust zo gekozen dat deelnemers delen van de dag vrijhouden voor ander werk. Het programma is zo opgezet dat er naast presentatie voldoende ruimte is voor interactie en beweging. Door een maximum te stellen aan het aantal deelnemers is de sfeer ook informeler en dat wordt door eerdere bezoekers als zeer prettig ervaren.

Deelnemers krijgen een week voor de bijeenkomst aanvullende informatie, inclusief documentatie over het bedrijf. Tevens wordt u dan mogelijk benaderd voor carpoolen. Een mooie gelegenheid om in een laagdrempelige setting meer te leren over een modern ‘tank’station dat o.a. via crowdfunding tot stand is gekomen!

 

Laat u zich ook inspireren tot verduurzaming?

Will2Inspire: bijeenkomsten ter inspiratie voor verduurzaming

 

Will2Sustain: uw partner in verduurzaming