Vrijwilligersdag bij “de Hullen”

Posted on 20 juni 2015 · Posted in Artikelen

Op vrijdag 12 juni heeft Will2Sustain een vrijwilligersactie gehouden bij zorgcentrum De Hullen in Oldebroek.
Evenals in 2013 en 2014 werkte het weer prima mee. ’s Ochtends begonnen we met een kopje koffie en zijn we daarna met de 1ste groep ouderen in de bus van Stichting Vrienden van de Hullen een rondrit gaan maken door Oldebroek, Elburg, Noordeinde en Zuideinde. Omdat het toch wel een heel zonnige dag was, hebben we, na een gezellige lunch met de ouderen, ’s middags meer de schaduw opgezocht en zijn we via Oosterwolde en Wezep door de Dellen gereden.

image001
Het was voor veel ouderen een weerzien met herkenbare gebieden. Zij beleven hier veel plezier aan en vandaar dat wij voornemens zijn deze vrijwilligersactie in 2016 weer te doen. Graag willen wij via deze weg de chauffeur meneer Bruins, Edith van De Hullen, Mirjam van Stichting Present Oldebroek en natuurlijk de ouderen bedanken voor hun medewerking op deze mooie dag.

De dag werd gefaciliteerd door Stichting Present Oldebroek, een stichting die als makelaar fungeert tussen bedrijven die een vrijwilligersactie willen ondernemen en maatschappelijke organisaties die wel wat hulp kunnen gebruiken.