Verduurzaming polder Oosterwolde

Posted on 4 september 2016 · Posted in Initiatieven, Projecten

Op dinsdag 27 september vindt een tweede werksessie plaats over het verduurzamen van de polder Oosterwolde. Net als een eerdere bijeenkomst, in december vorig jaar, is deze bijeenkomst bedoeld voor de vertegenwoordigers van betrokken groepen en instanties.

De heer P. Spruijtenburg, oud-voorzitter van het gebiedsinitiatief Blauwzaam komt spreken over zijn ervaringen met een vergelijkbaar initiatief in de Alblasserwaard-Vijfherenlanden.
Daarna gaan de aanwezigen zelf aan het werk. Doel is dan een verdere uitwerking van de plannen om het gebied te verduurzamen op basis van de uitkomsten van de vorige bijeenkomst.

Het initiatief van deze avond is in handen van de heer Geert Jan Prins. De Rabobank ondersteunt het initiatief met een financiële bijdrage. De avond vindt plaats in het Noorderhuukien in Noordeinde en start om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur). Interesse om ook deel te nemen? Geïnteresseerde vertegenwoordigers van belangengroepen kunnen zich melden bij de heer Geert Jan Prins voor mogelijke deelname. Dit kan via prins@will2sustain.com of +31(0)6 526 467 00.