• Dutch
  • English

Publicaties.

Ik ben toch zeker gekke Henkie niet? | deweekkrant.nl
 PROD_WHK-A_HEN_HENE-1_141202_1_D_fc

Ik ben toch zeker gekke Henkie niet?

Vrijdagmorgen  28 november 2014 is het de ochtend van de Gekke Henkie Actie !Adviesbureau in duurzaamheid Will2Sustain (W2S) uit Oldebroek is initiatiefnemer van deze actie. Het doel is om zwerfafval op te ruimen in de Oldebroek

Bekijk publicatie
De Noord Veluwe verduurzaamt!
 IMG_6420

De Noord Veluwe verduurzaamt!

Op 10 april 2014 a.s. organiseert Will2Sustain in Oldebroek een bijeenkomst voor bedrijven over maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Bekijk publicatie
Will2Sustain ondersteunt Zuid-Soedan | consultancy.nl
 Zuid-Sudan-8014

Will2Sustain ondersteunt Zuid-Soedan

Een consortium van adviesbureaus gaat onder leiding van Euroconsult Mott MacDonald Zuid-Soedan helpen met het verbeteren van waterbeheer. De bureaus gaan de komende vijf jaar inwoners van de ‘Lakes State’ regio ondersteunen bij zowel de verbetering van (drink)watervoorziening als het beschikbaar maken van water voor de ontwikkeling van landbouw en veeteelt.

Bekijk publicatie
Duurzaam en maatschappelijk ondernemen | visscheroldebroek.nl
 Screenshot 2015-04-01 01.51.17

Duurzaam en maatschappelijk ondernemen

Aannemingsbedrijf Visscher verduurzaamt door binnen de bedrijfsvoering bewust bezig te zijn met het milieu en de omgeving. We berekenen sinds 2011 onze CO2 footprint. We hebben begin 2013 gekeken naar onze prestaties op maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO).

Bekijk publicatie
Samen Duurzaam | rabobank.nl
 rabo

Samen Duurzaam

Op woensdag 9 oktober verzorgt duurzaamheidexpert Geert Jan Prins van Will2Sustain een workshop over verschillende instrumenten die u als ondernemer kunt inzetten om handen en voeten te geven aan verduurzaming.
Heeft u voor duurzaam ondernemen een duwtje in de rug nodig? Schrijf dan via het tabblad Registratie in voor de workshop Instrumenten voor duurzaam ondernemen.

Bekijk publicatie
Lesje in duurzaamheid aan de ontbijttafel | hetkontakt.nl
 tn_ontbijt blauwzaam juli 2012

Lesje in duurzaamheid aan de ontbijttafel

NIEUWLAND • Ondernemers in de Alblasserwaard en Vijfheerenlanden gingen vrijdag met elkaar in gesprek over maatschappelijk verantwoord ondernemen. Hoe doe je dat nou eigenlijk en waarmee moet je dan allemaal rekening houden?

Bekijk publicatie
Hoogendoorn behaalt ISO 14001
 Hoogendoorn-Maritieme-Betimmeringen

Hoogendoorn behaalt ISO 14001

Allen van harte gefeliciteerd met het behalen van het milieu, of ISO 14001, certificaat. Bedankt voor jullie input tijdens het opzetten van het milieusysteem en de audits.

Bekijk publicatie